Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlag

Jag är en sten som faller
överlämnad
utlämnad...
åt tyngdlagen

bortvänd från Gud?

Hur skulle jag kunna
gå på vattnet?
...jag som bara är en sten som faller...

Gud! Fånga upp mig med din nåd!

(efter Simone Weil)




Fri vers av shogun
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shogun