Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regression

Nej, jag står inte ut.
klumpen i magen
hjärtat som oroligt bankar och slår
vill gömma mig
vill gå upp i rök
vill bli ett barn igen
vill inte finnas mer
vill bara sova
vill komma hem till Gud
kan du inte?
kan du inte hämta mig nu?
låt mig få somna
inte vakna igen
det får inte göra ont
bara mjukt somna in




Fri vers av shogun
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shogun