Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopp?

Ge mig
en liten nypa salt
och
en stor dos hopp!

...emedan Kain oavbrutet dödar Abel...




Fri vers av shogun
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shogun