Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåres drömmar


Jag har burit änglavingar för din skull
och bortsett från vem jag egentligen är
Och likt en vinande vind
har jag blåst liv över stilla hav
och tänt stjärnor att tindra
i dina ögon

Men allting var förgäves
Jag förmådde inte lura dig
och allra minst mig själv
Jag såg mig själv livets backspegel
Änglavingarna hade aldrig funnits
de fanns bara i en dåres drömmar




Fri vers av Mathias
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-06-05 20:53



Bookmark and Share


    Camapani
Mycket fint skrivet...och drömlikt trots en dåre som drömt..nästintill änglalikt. Bra!
2005-06-22

  Lilian (Gullan) gustafsson
Underbara drömmar gillar verkligen dikten.
Gullan
2005-06-06

  madinsane
då är jag fan hellre en dåre..
du skriver lika skönt som alltid.. och det är inte lite!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mathias