Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vore det inte bra..?

Vore det inte bra om vi kunde önska oss bort?
Vore det inte bra för mig att vara hos dig?
Gräset är ju alltid så mycket grönare där...

Vore det inte bra om vi bara fick leva sida vid sida...?




Övriga genrer av Mal
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar