Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förkortad, reviderad repris.


magia

~~~


på en ärrad bänk av blek marmor


andas vi

saltstänk, månsken och kyssar




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 564 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-04 20:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fint, ett romantiskt skimmer svävar över detta lilla vackra alster....
2008-03-07

    Bodil Sandberg
Helt j-a underbar..ja för att uttrycka mig spontant sådär....bilden du skänker är bara sååå vacker..ett bokmärke att älska
2008-03-05

  Daniel_78 VIP
håller med Lili (även fast det inte är något stort alls
men hålla med får man :)
om jag ändå får pilla så vaför inte.

på en ärrad bänk blek marmor :)
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan