Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har inte kommit fram till något beslut så jag sover väldigt illa...

 

 

Den dag jag fyllde nio år fick jag en säng

en vuxensäng

Jag skulle växa i den

och så blev det

 

Men så hände det

att jag blev en lång och reslig kvinna

nästan tvåhundratre centimeter

 

Då hade vi familjerådslag

för att hjälpas åt med det svåra beslutet

skulle vi kapa

huvudet eller fötterna

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-05 18:18



Bookmark and Share


    Knasboll
du är fantastisk!!
jag kan inte hjälpa att beundra dina texter och älska det jag läser.
jättebra!!
2008-03-07

    Melona
du är inte bara en korpfjäder

du är en rolig filur med
hehe
2008-03-05

  berxper
Skrattar...
Hoppas att det var meningen,
för kul var det!
2008-03-05

  octobertragedy
haha, tack för ännu ett leende du :)
2008-03-05

  Rosmarin
oj den här är bra. Jag läser den som en symbol för existentiell kapning av en kvinna som växt till sig och inte får plats i sin familj längre.
2008-03-05

  micke marin
Ha ha ha, hur kul som helst!
För det måste ju självklart vara den långe som skall kapas. Något annat existerar ju inte ens. Finns inte i denna sinnesvärld.
2008-03-05

  Carola Zettergren
Hihi dråpligt värre
knasigt kul!!!!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder