Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sången om ensamheten känsla..


Livets sång

Känner kylan i mina fingrar, tystheten i min själ
Den slutliga vilan är nära men ändå så långt bort

Tiden fortsätter slita, vrida, skära, dränka mig
Men jag fortsätter leva för dig

Orden som kommer kanske inte alltid är de rätta
De rätta orden för dig

Men allt jag ville var att få sjunga livets sång
Bara en sista gång

För dig...




Fri vers av Thimmy
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-06-06 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thimmy