Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen en liten visa som man kan nynna på..


Kom och hjälp mig

Kom och hjälp mig flyga
Innan jag faller ner

Kom och hjälp mig flyga
Jag vill ej falla mer

Kom och hjälp mig flyta
Innan jag sjunker ner

Kom och hjälp mig flyta
Jag vill ej drunkna mer

Kom och hjälp mig spana
Kom och hjälp mig se

Vi gör det till en vana
Att äntligen få skratta och le




Fri vers av Thimmy
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-26 22:08



Bookmark and Share


  Amy (F)
MYCKET fin dikt som flyter på och har en härlig rimmmande rytm :)
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Thimmy