Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en film med lyckligt slut?




ensam

och saknar dig


sluter ögonen

och vet


bakom mina ögonlock

fortsätter filmen

om oss




Övriga genrer av emilf77
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-06 19:52



Bookmark and Share


  idaberg
me like :)
2008-03-19

    Olives
denna dikt ger hopp om ett lyckligt slut.
väldigt bra i sin enkelhet!
2008-03-09

  Mats Henricson
Enkelt, men fint, om saknadens bittra kalk..........
2008-03-07

    CaMillA
jaaa så kan de vara, verkligen fint ordat
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77