Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter med mina korta och anspråkslösa italienskaövningar...


camera del cuore

~~~


nel tuo cuore
io sono a casa




~~~



















hjärterum

~~~


i ditt hjärta
är jag hemma




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-07 11:42



Bookmark and Share


  aftermath
underbart är kort
vilka gyllene rader
vackert värre
2008-03-20

  karenina VIP
kort och koncis. snyggt!
2008-03-12

    wilja
ååh.. det behövs inte mer än så, fullständig. går rätt in.
2008-03-09

    Bodil Sandberg
Kort men med stor genomslagskraft...att vara trygg i den älskades hjärtevärme!!!
2008-03-08

  Jessica Ebbesson
Så imponerad av din vackra italienska..
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan