Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du tycker du känner igen den, skicka ett meddelande till mig då...


Livets gård

Livets gård
den behövs vattnas
annars dör vi
när en ros vissnar dör en människa
det växer upp en ros
en människa föds
ett liv väntar
vem tar hand om gården?
Änglarna




Fri vers av Memle
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memle