Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så farligt är det inte

Så farligt är det inte
Att hoppa från en bro

Så farligt är det inte
Att hoppa ner i djupet

Så farligt är det inte
Att älska dig




Fri vers av Memle
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memle