Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd

Röd var min räddning.

Men röd förstörde mitt liv.

Och då var det brun som räddade mig.




Fri vers av Memle
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-26 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memle