Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mail

Hej!



Tack för ditt fina sms. Vet inte vart jag ska börja, har drömt om oss varje natt den senaste tiden...är väl ett sätt för hjärnan att bearbeta saker och ting.

Varje gång vi ses trycker jag ner all min saknad, jag vet att det är fegt. Men du gör säkert lika dant, för att slippa riva upp gamla sår. Det var precis det som hände i torsdags. En del av mig ville klammra mig fast vid dig där inne på toaletten, och aldrig släppa taget. Men istället flydde jag därifrån. För känslan jag fick när du berättade om Veronica var hemsk. Jag grät hela bilresan hem och när jag kom hem satt jag bara i soffan och tänkte på dig och på oss - det var då du ringde, konstigt nog - telepati kanske! Jag önskar så att ALLT var annorlunda...och trots att du är så långt bort från mig nu, känner jag din kärlek. Känner hur mycket vi älskar varandra, fortfarande efter allt som hänt. Vet inte hur jag ska komma vidare. Utan dig känns inget riktigt kul.



För mig är du min stora kärlek. Det är dig jag ser mig själv sitta med, gammal och grå..



/E.




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta