Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiltje i hjärnbarksaktiviteten



experimentellt

som vind

försvinnande

som sol

på natten

tvivlande

hjälper

då ingenting

stämmer

när

ingenting

gäller

fungerar

likriktighet

och

jag håller med

om du säger nej

vansinnigt sötsug

kyss mig, snälla

ursäkt

diabetes

lögn

desperation

omständigt

vet du...?

ja

och du?

nej

fan vet

inte jag

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 20:37



Bookmark and Share


    knutte
jag får kårar längs rggen
så bra var den bravo
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen