Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bättre?


på scen. någon gång. någonstans.

i strålkastarmotljuset
ser inte några ansikten

bara änglatunna antydningar

hej, säger du,

nu ska jag berätta något för er

och när tystnaden blir tjockflytande
vässas orden,

som om du andas skärpa




Fri vers av Linneatystnad
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad