Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekundärt



illamåendet

den där lilla känslan

från mage till hals

precis bakom tungan

det trycker

står still

rörelser förvärrar

smaken kommer först

man minns direkt

kopplar direkt

det svider i halsen

som en förvarning

som ett köttigt minne

det känns nästan bra

men inte riktigt

mer obehagligt

ingen smärta men

man ska väl vara positiv

känns bra att känna

händer mindre och mindre numer

och, du vet...

att bli överkörd av en bandvagn

det är nog värre

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 12:33



Bookmark and Share


  Blumma.
Mycket bra!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen