Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min meditation


en ensam eka på ett stort öppet hav

årorna är indragna

vattnet är lugnt

solen står högt

blå himmel och ett par små moln

jag ser mig själv uppifrån

stirrande upp i skyn

ögonen följer molnen

molnen följer ingen

jag stirrar på mig själv

när jag stirrar genom mig

och jag känner...

det lugna havets små vågor

massera min hela baksida

just nu finns ingenting

ingenting annat

än havet och jag

himlen och solen och molnen

världen är lugn

och värmen stiger

andetagen följer vågorna

andas in och ut och känslan sprider sig

jag är lugn

alla bekymmer är långt borta

inte ens jag spelar roll

det är varmt

vattnet är vått

och vågorna leder mig hem

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 124 gånger
Publicerad 2008-03-12 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen