Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna i trean... Smått sugig men jag har bestämt mig för att det här ska bli en samlingsplats för alla mina dikter.


Nattfjäril

I natten hörs ljud av vingar,

Åker ner i vattnet och på ytan skapar ringar.

Denna fjäril är jag

Flyger under natt, sover under dag

Varför är det så?

Jo, att vara fri är det enda jag vill få.

Men jag längtar hem igen.

Ja, jag längtar hem, min vän.

Men jag kan aldrig bli mitt vanliga jag, pågrund av mitt hjärtats kiv.

Föralltid jag får leva ett nattfjärils liv.




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 15:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Nattfjäril på stan, liksom ett barn, som aldrig hittar vägen hem\"
(Strix Q)
2008-03-12

  Aida*
Riktigt snyggt skriven.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper