Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kille i min klass, omöjlig kärlek... Lite rörig men whatever.


Att väva drömmar till en ängel

En flicka såg en ängel för tre höstar sen.
En flicka såg himlen i form av ett barn.
Ängeln stannade kvar på jorden.
Hon trodde att det var för att förgylla hennes liv....
Hon hade fel

För ängeln mötte flickan med solstrålar till hår.
Han ville flyga bort med henne men på jorden har han inga vingar.

Flickan som skriver drömmar mötte ängeln.
Hon ville ta honom till en sagovärld men drömmar kan ej bära änglar.

Under tre höstar har ängeln blivit uppvaktad av solstrålar.

Under tre höstar har flickan som skriver drömmar önskat och längtat efter att få ett magiskt band med en speciell ängel.

Drömmarna har tolkat hennes önskan fel, strimman av vänskap lyser klarare än någonsin men rosen av kärlek vissnar mer och mer.




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 15:41



Bookmark and Share


    ongaku
Fin! =)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper