Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad ska man säga om denna... Handlar om Sverige i Allmänhet.


Samhället

Folk i andra länder har inte regering valt,
Jobar hårt med sina händer och får knappt betalt.

Vi i Sverige har det bra,
Men allt är inte som det ska.

Mår du dåligt och behöver hjälp låter det så här,
\"Du är nummer 177 i kön, dröj kvar där!\"

Och när man kommer fram dem svarar: \"ring någon annanstans, vi har stängt nu för idag\"
Aha, men var är hjälpen undrar jag.

Och Reinfeldt, Olofsson och Sahlin lovar dig,
En massa saker men det händer ej.

Men vi har mat endå hörröni,
så vi har det nog lagom bra vi.




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 464 gånger
Publicerad 2008-03-12 20:33



Bookmark and Share


  Bellé
Roligt skrivet ! bravo!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper