Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt tänkande


Jag vill inte gå på det här mötet.
Måtte jag bryta ett ben så jag slipper.
Bara ett litet ben, ett oviktigt ben.
Om jag hinner räkna till tio innan
korsningen kommer jag att bli bara
lite, lite påkörd av en mjuk bil.
Bli lagom mycket mörbultad
Och så slipper jag gå på mötet.
Eller jag kanske får ett astma-anfall.
Nej, inte astma. Migrän är bättre.
Men ingen orsak att slippa...
Jag vill faktiskt inte gå på mötet.
Hur hamnade jag i den här situationen?
Varför lovar jag så mycket?
Varför är jag så förbannat plikttrogen?
Varför får jag inte galopperande gulsot?

Fan, nu har jag fått huvudvärk. På riktigt.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 15:13



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha...ja man ska vara väldigt försiktig med vad man önskar sig :)
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP