Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


Kupar mina händer

~~~


Kupar mina händer
allt vad jag förmår

för att rädda allt från att falla


men det rinner mig mellan fingrarna
och jag kan bara hjälplöst se på
när hela mitt liv faller samman




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-06-08 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkännande vanmakt, starka ord
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan