Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gör allt för att ställa tillrätta


Om du visste djupet av förtvivlan

 

Du ber

med all din längtan

 

och jag ser

 det goda du föder ur skammen

gåvorna

som ska betala

kärleken

som vilar bakom mina låsta murar

 

Du ber

men mitt svar är en spegel

ditt eget ord

 

utan liv

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-13 19:07



Bookmark and Share


    EllenCalmira
formateringen förstärker orden
Bra!
2008-03-13

    Bodil Sandberg
En mycket gripande stark dikt!!!!
2008-03-13

  Carola Zettergren
Starkt poetat om en
vanmäktig förtvivlan i
kärlekens namn trots allt...
vackert uttryckt!!!!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder