Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min stora passion: Att läsa och skriva! ^^


Det skrivna guldet

Ord som trollbinder

Lurar ögat till en annan plats

Flätar in sig i hjärnan

Gör allt mycket mera spännande

Än det är

Skapar ett äventyr

Utan like

En tillflyktsort

Från livet




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 19:43



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det här tycker jag du fångade kanonbra.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper