Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sändare-Mottagare-Budskap

Så lätt att slänga iväg de rätta orden
då du vet hur de tas emot.

Så svårt med de rätta orden
när mottagandet betyder någonting




Fri vers av Tina-sol
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 11:52



Bookmark and Share


  J A Nicander
Sanning paketerat i ett poetat med vackra band som får en att fundera och känna efter....
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Ja, där har vi en väsentlig skillnad.
Olika mottagare är olika inställda.
Det vet vi som sysslat med DX-ing.
2008-03-14

  Bjarne Nordbö
Fyra rader visdom. Snyggt.
2008-03-14

    Melona
apsolut!

så är det, kommunikation
kan vara svårtytt och svårsänt
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol