Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min oskuldsfulla tillit

 

Min tillitsfulla oskuld tog du

och gick med skulden

men skammen bar jag själv

ovetandes

 

Och den del av lyckan som var min

gav jag dig

som ett lån utan ränta

men skammen bar jag som en pant

utan stolthet

 

 

Och ingen av oss har någonsin sagt ett ord




Fri vers av korpfjäder
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 12:34



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
jag känner att du fångar mycket med den här texten. träffsäkert. har försökt skriva detta så länge, men nu har du skrivit det, och TACK för det! den är verkligen bra.
2008-03-14

    eva m h
Nu har du satt ord på det osagda!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder