Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefånerier



*Ri-i-ing*

- Hallå?

- Är det Johan Svensson?

- Nej

- Ursäkta, då har jag ringt fel

- Det gör inget. Jag hade ändå tänkt svara




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 20:19



Bookmark and Share


  småbusig
hehe... det där är mitt standardsvar på felringningar... lika kul varje gång att höra förvirringen på andra sidan tråden :D
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna