Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser mot fjällhimlen

 

 

Snö som rörs av vind

vitt mot vitt ett andetag

 ljus i ripans flykt




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-15 15:47



Bookmark and Share


  Nina V A
verklig rörelse i denna, återigen - dina stavelser är sannerligen verk att väga
2008-03-16

  Markattan
Vacker, vintrig och bildrik haiku.
2008-03-15

  isabel louise
jag gillar dina vackra haikun!! jättemycket! :)
2008-03-15

  Michaela Dutius
Ja mycket vacker också denna.
haiku behärskar perfekt
2008-03-15

  Bjarne Nordbö
Bokmärker omedelbart. Jag vill också kunna skriva så.
2008-03-15

  Dr Jimmy Johansson The 777
Tårar som rörs på min kind, du är som en vind.
2008-03-15

  Carola Zettergren
Andlös..vilken haiku
den vackraste jag läst!!!!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder