Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser i natten

 

 

strupe mot strupe

röster ropande mot natt

 

koltrastfestival




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 22:09



Bookmark and Share


  Rejja~
tvingas till ett morgonsmile..

Gillar dina haikus!
2008-03-16

  vetlandaslyna
sjutton! sjutton vad jag gillar haiku från dig! ena stynden fryser man till is andra forsar blodet runt som eld i ådrorna. det är supersnyggt, det passar verkligen dig!
2008-03-15

  Carola Zettergren
Du är suverän och oslagbar!!!
2008-03-15

  Bjarne Nordbö
Kram för den från mej.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder