Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta hejar på ditt hjärta. genom tröjan.

gatulamporna blinkar,
går sönder i år

din kropp en centimeter ifrån min kärlekskranka
navel och allt som
hör sånt till duvet. inatt
andas vi in pärlskärvor från vår barndoms alla halsband
och du ler just när du snuddar vid min kind med dina närhetsblyga fingrar

sen släcker vi mörkret. poff, som ett gigantiskt stearinljus. du blåser stjärndamm i mina ögon och torkar bort mina tårar när de börjar droppa som såpbubblor nerför kinden
du är som magi i ögonvrån,

min hand nästan i din hand när den blir halkig och vilsen
i regnet




Fri vers av gultparaply
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-06-09 01:03



Bookmark and Share


  RADIOANSIKTE
Slutet och \"närhetsblyga fingrar\", vad fint.
2008-04-19

    livräddaren
OTROLIGT VACKERT!
2005-06-10

  stannar kvar
Mycket bra. Vacker och berörande i språket och härlig i känslan. Älskar att läsa den och gör så, många gånger.
2005-06-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna ,den är fenomenal, man vill läsa den många gånger. Du skriver suveränt bra. *avis*
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

gultparaply