Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för min skull gråter du

om du bara kunde förstå
hur ont det gör i mitt hjärta
när jag ser dina salta tårar
strömma ur dina sorgna ögon
för min skull

om du bara kunde förstå
hur mycket jag älskar dig
och hur mycket jag vill ta bort
all smärta du bär på
för min skull

jag är inte värd dina tårar
men ändå
gråter du
för min skull




Fri vers av breahteinsides
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides