Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är lite negativ idag tror jag... ursäkta... (för ovanlighetens skull, eller? Ljug inte!)


ett meningslöst inre erkännande i tre delar



Innan ögonen öppnar sig syns inte verkligheten...
Den är därute... någonstans... väntar...
klamrande sig fast vid attityder och självmotsägelser...
det verkliga... som koncept... som beskrivande...
finns... det är fantasin som dör en långsam död...
inte det hårda... det kalla... det skiftande...
drömmarna far illa... infekteras... äts levande...
insidan modelleras om... som lera...
som sand och vatten... som feng shui...
idévärlden byggs om för att klara av...
för att ens överleva...
asfaltsdrömmen...

Det är svårt att medge men...
det är ingen kamp... inget krig...
fantasin får alltid ställa sig bakom...
tanken får alltid underställa sig...
drömmen får alltid ge vika...
innan apatin slår in som en slägga...
krossar som en handgranat...
allt borträknas... allt förtvinar...
inte ens hoppet står emot...
inte ens önskan...

Allt har sin bristningsgräns...
allt... utom... viljan...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 22:21



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Din ingress förvånar mig...du negativ? *S*
Sorry...

Så till din text...den är riktigt bra. Lite drypande bitterhet kan skådas och ger orden lite mörkare färg än annars...
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen