Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

En slev sticks in i min mage, det gör inte ont.
Den börjar att röra runt.
Känner en känsla av välbehag och trygghet, en känsla av din närhet och din nyfikenhet.
Vem är du?, vem är jag?
Vad skulle vi bli tillsammans?
Min hand den skakar, men inte av skräck, jag är kär, oh ja nu vet jag!
Jag är kär!




Fri vers av DinText
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 23:02



Bookmark and Share


  WordsInText
:D <333
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

DinText
DinText