Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta.

Att jag inte visste vad jag ville och att jag inte ville såra ngn.
Att jag behövde ngn och att jag var dum i huvudet.
Att jag fortfarande känner samma sak och att jag inte vet vad jag skall ta mig till......

Alla verkar veta vad de vill och vad de tycker om alla, men jag bara står här och ser alla gå åt olika riktningar medan jag själv inte vet ett skit om vart jag skall gå.




Fri vers av DinText
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-05-18 22:19



Bookmark and Share


  DC
Ett vanligt dilemma tro mig.
Bra skrivet. :)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

DinText
DinText