Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inget speciellt men kritik är trevligt!


Låt mig


Låt mig få vara den du tänker på varje natt, när mörker kryper.
Vill veta om jag finns där på ett hörn ändå.
Om jag dig kan få?
Kräver inte mycket, kanske lite omtanke eller så....

Dansa, tänja ut varenda lite sena jag äger för att bli lång, lång så att jag kan nå.
Upp till dina ögon upp till din mun, men jag kommer aldrig att räcka, inte ens på tå.

Vill bara dansa, glömma allt runt omkring.
Slippa tänka, fundera och förstå.
Bara leva mig in i det jag gör och inget annat.
Tänker för mycket annars.
Låt mig dansa låt mig gå, men låt mig ändå vara din och ingen annans.




Fri vers av DinText
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DinText
DinText