Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå önskar jag inte att du skulle slutat älska mig

 

 

Lämna mig inte

sa jag och trodde att det var den största smärtan

men du lämnade mig för döden

 

Och nu vet jag

att den största smärtan är min egen kärlek

som inte vill ta slut




Fri vers av korpfjäder
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-18 08:35



Bookmark and Share


    Glittra G
Gud vad bra! Man rikitgt känner smärtan i dina ord.
2008-03-19

  emilf77
så klockrent fångat,
2008-03-18

    pralinerfördödsdömda
tänkte bara skicka en applåd, för det den här texten får mej att känna kan jag inte beskriva i ord, det är bara så rätt och sant. Du är som valigt helt klockren.tack för all underbar läsning jag får från dej..
2008-03-18

  Manal
bakom dessa ord kan jag känna något större.
bra text, stark
2008-03-18

  Carola Zettergren
Vackert och mycket
berörande poetat!!!
2008-03-18

    ej medlem längre
Underbar text.
Skulle bara önska vänstermarginal. och en del pet. stryk \"sa jag och\" (för det förstår man att du säger, bara onödigt) ta bort \"att\" i andra stycket.
Detta är en \"sakral\" text, vilket gör att den står för sig själv i sin egen smärta. där behövs inga och och att...
en reflektion från mej till dig som jag hoppas du inte tar illa upp av...!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder