Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän...


Rusningstrafik


Bilkaos
Känslor på kö
Bortträngda

Instängd
Utskämd
Blinkers i glapp
Suger i sig med tratt
Fattar inte ett skvatt

Väntar på tid
Som aldrig kommer
Väntar på lugnet
Mellan känslosnurret
Trippar på tå
Ålar på magen

Hytter med näven
Slingrar sig runt
Sin egen kropp
Utan att någonsin
Hitta upp




Övriga genrer av lilla t
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t