Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok



Jag har funderat lite på att skriva något riktigt präktigt, något riktigt äckligt eller kanske något bedrövligt sorgligt. Jag vet bara inte vad jag vill uppnå med det? Eller så är det precis det jag vet. Sedär, så bedrövligt!

Jag har funderat lite på att sluta skriva jävlar och Gud
(med stor bokstav) i samma mening samt sluta använda mig av kristenhetsprefix i mina avskedshälsningar.
Det kanske är fult att driva med folk?

Jag har funderat mycket på att bli stor och verklighetsförankrad och ta mina mediciner i tur och ordning och inte kalla mig själv för missfoster.
Jag tror att det sista är en god idé.

Jag har bestämt mig för att tänka att lugnt är bra och att bra är trevligt och att trevligt är gott om än i tråkiga kläder.

Jag har funderat på vitsen med att inte dö ung och det är en av de få vitsar jag börjat uppskatta på senare tid.

Jag funderar på om det kanske är dags att sova.






Övriga genrer av Rakel Lorner
Läst 557 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-18 22:18



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Ja, nu börjar jag också fundera. Varför skriver man Gud med stort G samtidigt som man skriver sophämtare med litet s, för blir man inte mer besvärad i livet av överfyllda sopcontainers på grund av frånvarande Sophämtare än att gud är ständigt frånvarande på denna jord (i. e. Soptipp)?
2008-03-27

  Carola Zettergren
Intressant och välförfattat....
och god natt(om du ska sova)!!!!!
2008-03-18

    Elina Möller
Jag tycker att det här texten var helkul! Det kanske betyder att jag borde gå och sova. Eller att texten de facto är rolig. Ja, jag bestämmer mig för det. Tack för trevlig kvällsläsning!
2008-03-18

  Carlita
jag minns din bloggtext som inte var en bloggtext men som var det men ändå inte. denna är lika gjuten och skarp i sitt dagboksformat. funderingar jag känner igen mig själv i.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji