Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratar allvar med kärleken

-Hörru,
Hon har inte tid med dig, kan du inte bara låta henne vara tills hon är klar med sig själv?

-

Du behagar inte ens svara mig, tror du på fullaste allvar att du kan ignorera mig för resten av mitt liv

-

alltså nu får du ta och växa upp, jag börjar bli irriterad, svara då!

-
-

Du är ju en skitstövel som inte bryr dig ett dugg om hur andra människor mår när du har dem i ditt våld. Man borde ha en DELETE knapp och radera hela jävla kärlekshistorier.
Eller så borde du straffas, förbjudas att få folk att kära ned sig i allfall i fel personer.

-
-ett svagt sus uppstår

Förstår du poängen? Släpp henne, innan hon förgås, jag ber dig.

Kärlek kan inte vara att bli behandlad som en dörrmatta, bli slagen, idiotförklarad eller negligerad, eller är det kärlek för dig?

Tänkte väl det
Se så, släpp henne ur ditt grepp,,, lirkar lite med fingrarna…

Ett kraftfullt dånande uppstår som fyller upp tomrummet i själen…
En isande vind blåser in

Jag har just stulit, stulit en själ från kärleken…

Och du är min, bara min
förvarar dig i en ask av renaste guld

Fast bara till låns
För sen när kärleken ber det vänligaste hon kan så ska jag lämna dig tillbaka

Så hon kan göra dig hel igen




Övriga genrer av lilla t
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 23:02



Bookmark and Share


  Nasrin
mycket stark och känslosam!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t