Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekssyn

~~~


kärleken ses ej
med ögonen våra

utan med själen




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-06-10 11:34



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
En fin aforism!
2007-05-14

  swimsus@gmail.com
Int ekärleken, nej...så sant så sant...
2005-06-13

    Agnieszka
*ler* vackert, kort, enkelt och bara underbart
2005-06-10

  stannar kvar
Sant.
Kort men innehållsrikt.
Inga omvägar här inte *ler*
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan