Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt



Jag stapplade bördor på mig tills mina ben skalv
Lik Atlas bar jag hela himmelens valv
Den bördan blev för tung
Mitt glada jag dog, trots att jag var ung
Mitt hjärta blev kallt och hårt
Jag lämnade allt och alla när det blev svårt
Mitt hjärta fortsatte slå
Medan jag aldrig slutade gå
På flykt iväg från allt och alla
Letade efter någon att värma det kalla
Men den dagen du slutar känna ditt hjärtas slag
Det är den dagen du dödar ditt jag...




Fri vers av August Ernst
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

August Ernst
August Ernst