Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man blir lämnad existerar bara smärtan



mina tårar håller mig sällskap
då jag i min ensamhet saknar dig
åter igen har tiden tvingat oss att skiljas från varandra
vi har tagit farväl som om det vore livets sista sekund
.. och nu vet jag om jag tog mitt sista andetag
skulle du inte ens märka det




Fri vers av breahteinsides
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides