Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du gör mig lycklig--


(2a+1d+2g+1i+1j+1k+1l+1s+1r+ä)=jag älskar dig

vet du att du
gör mig lycklig-
bara genom att öppna munnen?,
jag kan lixom,
komma på mig själv med att inte lyssna på vad du säger
bara låta din röst fylla hela min kropp

så att jag blir
helt mjuk.

precis så.
och när du sen skrattar
skrattar jag bara med

för om du är glad, är jag glad
så logiskt

och de små bokstäverna (2a+1d+2g+1i+1j+1k+1l+1s+1r+ä)=jag älskar dig
så svår ekvation, egentligen.

fast jag löser den
så rätt upp och ner- (sa du just det där?)

och hela jag fylls av.
oj
jag måste nog skriva \"jag är världens lyckligaste\" på någon vägg.


och när du säger att du
inte klarar dig utan mig
(är beroende)
och att du aldrig
kommer tröttna på mig.

vill jag så gärna tro
att det ska vara så

alltidalltidalltid
och en dag till
i alla fall bara denna kvällen
och nästa
och nästa.




Fri vers av cajseen
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 21:39



Bookmark and Share


    Olives
härlig text som gör att ett leende klär läpparna.
2008-03-20

    Aye
Fin text! Det är den bästa känsan som finns, den du skriver om.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

cajseen