Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppe med dig.-

du är lycka&
ren glädje

så att det känns


i hela mig.
det är du som gör att jag ler innan jag somnar-


&det är du som gör att jag ler när jag vaknar.

nere med andra- ibland!
men alltid
alltid!
uppe med dig.

-
fråga mig inte varför.




Fri vers av cajseen
Läst 436 gånger
Publicerad 2008-03-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cajseen