Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liknelse, på den där eviga känslan som alltid ligger där i hörnan av min kropp och får mig att upplösas.


lagerrensning på kvitton.,

Som kvitton i mitt huvud

där allt påminner om vad jag köpt.

Det som var på rea(lisation),
det som jag lämnade tillbaka
och det som var

inget
byte.

Kvitton i mitt huvud,
där a l l t påminner om vartannat.

Precis som deras själsfränder
i plånboken.

Ruttnar aldrig.
Slängs aldrig.

Finns alltid där för att påminna om vad du gjort.

Lagerrensning nästa.
På kvitton i mitt huvud.




Fri vers av cajseen
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-09-29 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cajseen