Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinkar åter - ja -


 

 

 

en hård dag

en eftervintrig eller kanske en

försomrig vem
vet det innan ännu
råder vårbevis

natt att dölja

kommande i värme mer

röja

kinden frusen
väntande på vägen ner så

blev till
is

det glittrade

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~