Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord som kan förändra min värld





tre små ord

i mitt öra


det enda och allt

jag behöver höra


glädjen eller smärtan

bara du kan göra


i ett ensamt hjärta

ingen annan kan röra




Övriga genrer av emilf77
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-20 22:56



Bookmark and Share


  mayhem and order
\"..i ett ensamt hjärta ingen annan kan röra\"

så vackert att det gör ont.
2008-03-25

  Maria T
emilf77
Eftersom det är långfredag i dag tänker jag på smärta
Snart är det påskdagen då tänker jag på GLÄDJEN.
Fina ord du har skrivit.
2008-03-21

    Olives
tre viktiga ord.
älska glömma och förlåta kan man också räkna med hela livet.
bra text.
2008-03-20

  Bjarne Nordbö
De där tre du...ska de förfölja hela livet...snyggt.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77