Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blasphemy! Burn him! Buuurn him!!


Jesus å jag


Oh Herre Jesus

Du hade det inte lätt på Långfredagen,
uppspikad på ett fattigt träkors
och övergiven av människor och Din Fader

Men på tredje dagen (på Måndag)
återuppstod Du från de döda
och förberedde Din himmelsfärd
till Din outgrundlige Gud Fader


Åh Harre Jävlar (på Göteborrska)

Jag har det alltid lätt på fredagarna,
full av åtskilliga järn i kistan
med en utstrålning som Fan och hans moster

Men på tredje dagen (på Måndag)
återgår jag till de döda i vardagen
och förbereder min Golgatavandring
till nästa förutsägbara Suparfredag




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 01:00



Bookmark and Share


  Fru Fralla
mm, sverige i ett nötskal, vandrande lik på vardagarna och så *poff* så vaknar ni/de/vi på helgen!

Förövrigt så har jag en egen teori om det där med påsk å jesus... Det är ju faktiskt lite extra synd om honom... han var ju man dessutom...;)
2008-04-14

  småbusig
Snacka om en Sisyphus uppgift... att kämpa mån-fre med att rulla sin börda uppför kullen och när man väl kommer upp där så blir man så nöjd att man får en stunds vila att man glömmer bort hur man tog sig dit... och så plötsligt är det måndag igen utan att man vet om hur det gick till, och man står där nere i avgrunden igen... och det är fem måndagar kvar tills det blir fredag igen...
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna